AAU apps

Studiz – digitalt studie-ID
Studiz er en app som supplement til studiekortet. App’en har en oversigt over alle seværdigheder, spisesteder mm., der giver studierabat.

Office 365
AAU tilbyder gratis Office 365 til alle studerende og ansatte ved Aalborg Universitet. Log ind med AAU-mail og password. Alle programmerne i Office 365, kan også hentes som app’s til mobilen.

AAU-1-DAY
AAU-1-DAY er udviklet som app og kan hentes til iOS og Android mobiler. App’en kræver login med AAU-mail og password, og giver adgang til dagens og de tre følgende dages password til gæstenetværket.

Denne app er særlig anvendelig til møder og konferencer, med udefrakommende gæster, da passwordet kan deles via sms eller mail til alle deltagerne. Derudover er app’en gavnlig til nye studerende, der endnu ikke er blevet tilkoblet AAU-1x, hvorfor de kan anvende app’en til at finde koden til gæstenetværket.

AAU Map  -  Map-App, Google Play  -  Map-App, App Store
AAU Map er den nye kort-app, der kan guide personen til den ønskede position. App’en viser kort over alle AAU’s afdelinger, hvori det er muligt at søge efter bl.a. bestemte lokaler, kantiner og grupperum. Personen kan også få vejvisning til ethvert sted på universitetet. Her er det muligt at få vist ruten til fods, på cykel, i bis og offentlig transport.

Mail

Det er muligt at opsætte sin AAU-mail på den eksisterende mail-app på mobilen, så studerende og ansatte kan få mail fra deres AAU-mails direkte på mobilen.

Kalender

Ligeledes er det muligt at opsætte sin kalender på den eksisterende kalender-app på mobilen. Studerende kan således se deres skema direkte i kalenderen.